Logo proiect EXPERT

Excelență, performanță și competitivitate în activități CDI la Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, EXPERT

Programul 1 – Dezvoltarea sistemului național de cercetare-dezvoltare
Subprogram 1.2 – Performanță instituțională – Proiecte de finanțare a excelenței în CDI
Cod proiect: 14PFE/17.10.2018

5-6 septembrie 2019, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii “Rasvan Angheluta”

Misiunea EuroAliment 2019 constă în promovarea cercetării multidisciplinare și deschiderea de noi provocări care vor duce la proiecte viitoare și oportunități de rețea. EuroAliment 2019 are o secțiune francofonă organizată sub auspiciile AUF (L’Agence Universitaire de la Francophonie).

Organizator

Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor

Prelegeri invitate în plen

Wang Cheng - China National Research Institute of Food and Fermentation Industries
High-Throughput Sequencing of Microbial Community Diversity in Soil, Grapes, Leaves, Grape Juice and Wine of Grapevine from China

Tuncay Yılmaz & Can Çivi - Manisa Celal Bayar University, Manisa, Turkey
Induction Assisted Hybrid Approach for Liquid Food Processing

Nicoleta Stănciuc - Dunărea de Jos University, Galati, Romania
3-4-LIFE – A Transition from Probiotics to Postbiotics as Novel Approach for Functional Ingredients and Foods

Secțiunile conferinței

S.1. Food structure, food quality and health S.2. Bio-active compounds ingredients and new developments in food engineering
S.3. Aquaculture, fisheries and conservation of aquatic ecosystem
S.4. Francophone section - Composants bioactifs et nouveaux développements en génies alimentaire

Workshop Project 14PFE/2018 - Promoting Innovation in the Food Industry for a Sustainable Bioeconomy

Conferinta

Conferinta

Conferinta

Conferinta